JM Dating - шаблон joomla Скрипты


Pržno

Przno panorámája és tengerpartja madártávlatból

Ugyanerre a névre hallgató szomszédos településen van, Budva alatt (városközponttól kb. 6 km). A homokos strand 260 m hosszú; erről a helyről különösen szép a naplemente.

Családos turisták egyik legkedveltebb strandja egész Montenegróban. Festőien szép. Mellette található a Milocer park változatos fáival. Az kisebb méretű üdülőfaluhoz képest drágábbak az átlagnál, de az ételek mennyeiek, és a helyiek vendégszeretete egészen egyedülálló.

Budvától kb. 10 percre található. 15-20 percenként indulna Budváról és vissza taxis minibuszok, csekély jegyárért cserébe egyszerűen ide lehet jutni a városból is.


Google GPS: 42.268123,18.8920185Kamenovo

Kamenovo strandja Montenegróban

Budvától délre, 5 km-re húzódik (Bečić  és Pržno között). Ingyenes strand, vannak nyugágyak és napernyők - de hozhatjuk a sajátunkat is - 330 m hosszú.


Google GPS: 42.2756487,18.8877133

 


Drobni pijesak

A montenegrói Drobni Pijesak strandja kristálytiszta vízzel

Budvától délre, 11 km-re fekszik,régebben csak a tenger felől lehet megközelíteni - de ma már autóval is lehetséges. Különleges, sárgás színe van a homoknak, 250 m hosszú. 

Google GPS: 42.234560, 18.902098Sveti Nikola szigete

A montenegrói Sveti Nikola szigete Budva mellett

Az Adria ezen szakaszának legnagyobb szigete. A Budvai öböllel szemben helyezkedik el, kb. 2 km. hosszú. Három homokos strandja összesen kb. 840 méter hosszú. Tipikus mediterrán flóra jellemzi.

A szigeten változatos madárvilág is él, valamint egyik legnagyobb attrakciója, hogy a sziget közepén - ahol sűrűbb az erdő - muflonok élnek.

A szigetre hajóval mehetünk át, ami gyakran közlekedik. Kiváló kirándulóhely is egyben, családi vagy romantikus programoknak egyaránt megfelel.

A legszebb (egyben legeldugottabb és legromantikusabb) strandok a sziget déli részén találhatók, de kizárólag hajóval vagy egyéb vízi eszközzel lehet őket megközelíteni.


Google GPS: 42.271297, 18.846486Petrovaci strand

Petrovac strandja Budva és Bar között Montenegróban

Petrovac Budva és Bar között elhelyezkedő kis városka. Itt csatlakozik a podgoricai út a tengerparti magisztrális úthoz. Strandja a szépsége miatt említésre méltó.Sveti Stefan strandjai


Sveti Stefan gyönyörű strandja Montenegróban

A festői szépségű sziget bejárata mellett jobbról is balról is lehetőség van strandolni. A víz nagyon szép és a környék tisztaságára kiemelten figyelnek - sok világsztár is megfordul a szigeten.