JM Dating - шаблон joomla Скрипты

A mai túrázók egy része már többet szeretne megismerni egy-egy tájegységből, mint amit a tömegturizmus szolgáltatásai nyújtanak. A tengerparti életmód valódi esszenciáját nem feltétlenül a turistáktól nyüzsgő strandok jelentik, sőt… A helyi szokások megismerése, a helyi természeti kincsek önálló felfedezése, a helyi emberek munkájába történő betekintés mutatja meg leginkább a montenegrói tengerpart igazi esszenciáját.

A helyi tapasztalatra és vendégeink évtizedes visszajelzéseire alapozva igyekeztünk összeállítani egy olyan kis „útravaló”, amit érdemes kipróbálni.

Ezek az élmények teszik igazán különlegessé a vakációt, hiszen hatalmas kaland kicsiknek én nagyoknak, ha az öreg halásszal hajnalban együtt lehet kivetni a hálót, majd délután felhúzni és a zsákmányt saját magunk megsütni vacsorára. Vagy épp egy olyan eldugott háborítatlan strandra menni a halászat fáradalmait kipihenni, amely csak a vízről érhető el.

Saját tapasztalataink alapján javaslunk különleges éttermet, gyalogtúrát a helyi hegycsúcsra, de akár különleges búvárkalandot is elsüllyedt hajóroncsok között.


Búvárkodás Montenegróban egy nagy színes hallal